napihljiva igrala
3VITEZ
  VITEZ

- primeren za starost otrok od 2 - 9 let

- dimenzije igrala so 485 x 320 x 295 cm

- maksimalna obremenitev 180 kg

- igralu priložene še žogice

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 60€/dan


Predstavljajte si, kako otroci stopijo v čarobni svet preteklosti, kjer se vitezi borijo za čast in princeso v stiski. Napihljivo igralo v obliki viteškega gradu je popolna kombinacija zgodovine in zabave, ki v trenutku preobrazi vsak prostor v prizorišče srednjeveške pustolovščine.

Ko otroci vstopijo v ta napihljiv viteški grad, jih pozdravi razkošna fasada z mogočnimi stolpi, grajskimi zidovi in barvitimi zastavami, ki se vijejo v vetru. Vsak skok in korak jih vodi skozi domišljijski svet, kjer lahko postanejo hrabri vitezi ali pogumne princese. Občutek vstopa v pravljično kraljestvo je neprecenljiv, saj otroci raziskujejo vsak kotiček tega čudovitega igralnega prostora.

Glavni atrakciji napihljivega viteškega gradu sta tobogan in skakalna površina, ki zagotavljata ure in ure nepozabne zabave. Tobogan, ki se spušča z enega od grajskih stolpov, je pravi adrenalinski užitek. Otroci se lahko spuščajo po njem znova in znova, vsakokrat hitreje in bolj drzni, medtem ko se starši smejijo njihovim radostnim vzklikom. Skakanje po mehki in varni skakalni površini je enako razburljivo – otroci se lahko odbijajo visoko v zrak, izvajajo smešne skoke ali se preprosto zabavajo s prijatelji.

Poleg fizične aktivnosti in razgibavanja napihljivo igralo v obliki viteškega gradu spodbuja tudi domišljijsko igro. Otroci se lahko igrajo vloge, ustvarjajo zgodbe in se preizkušajo v različnih pustolovščinah. Morda bodo branili grad pred namišljenimi zmaji, iskali skriti zaklad ali prirejali viteške turnirje. Takšna igra krepi njihovo ustvarjalnost, domišljijo in socialne veščine.

Napihljivi viteški grad je prav tako zasnovan za enostavno postavitev in uporabo. Trpežni materiali zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost, medtem ko mehke površine skrbijo za varnost otrok med igro. Postavimo ga lahko na dvorišče, v park ali na različne dogodke, kot so rojstnodnevne zabave, kjer bo zagotovo postal središče pozornosti.

Napihljivo igralo v obliki viteškega gradu s toboganom in skakalno površino ni le igralo, temveč vstopnica v čaroben svet pustolovščin in sanj. Je kraj, kjer otroci lahko brezskrbno skačejo, se spuščajo po toboganu in raziskujejo svoja domišljijska kraljestva, medtem ko starši z veseljem opazujejo njihove nasmehe in radostne trenutke.


Ogled postavitve na: