NAPIHLJIVA IGRALA
2velikan
  VELIKAN

- primeren za otroke od 3 - 10 let

- dimenzije igrala 620 x 250 x 300 cm

- maksimalna obremenitev 200 kg

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 70€/dan 


Dobrodošli v kraljestvu napihljivega igrala Velikan – pravo mesto za velike pustolovce in male junake! To osupljivo igralo združuje vse, kar si lahko otroci zaželijo – dvojni tobogan, plezalno steno, skakalno površino in celo skrivnostni tunel pod igralom.

Velikan je kot utrjen grad, ki čaka, da ga osvojijo pogumni vitezi in princese. S svojimi impresivnimi dimenzijami in barvitimi detajli takoj pritegne pozornost, medtem ko otroci komaj čakajo, da se podajo na raziskovanje. Na zadnji strani igrala se nahaja skakalna površina, kjer lahko otroci skačejo, se odbijajo in izvajajo vratolomne trike. Mehka in prožna podlaga jim omogoča varno igro, medtem ko se spopadajo z izzivi skakalne površine.

A to ni vse! Velikan napihljiva igrala ponujajo tudi dvojni tobogan, ki vabi otroke, da se spustijo po njem kot pravi zmagovalci. Vsak spust po toboganu je novo doživetje, saj se otroci lahko spuščajo po obeh toboganih, tekmujejo, kdo bo prvi prišel na dno, ali pa preprosto uživajo v občutku hitrosti in adrenalina.

Poleg tega napihljivo igralo Velikan nudi tudi plezalno steno, kjer otroci lahko preizkusijo svoje plezalne sposobnosti in se povzpnejo do vrha kot pravi osvajalci. Plezanje po steni je odličen način za krepitev mišic in razvoj motoričnih spretnosti, hkrati pa otrokom ponuja izziv in zabavo.

In nenazadnje, napihljiva igrala Velikan ponujajo tudi skrivnostni tunel pod igralom, ki vabi otroke, da se podajo na novo dogodivščino. Otroci se lahko plazijo skozi tunel, raziskujejo skrite poti in se zabavajo s prijatelji.

Velikan napihljivo igralo je popolna izbira za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav in piknikov do šolskih prireditev in posebnih priložnosti. Njegova vsestranskost in privlačnost zagotavljata ure in ure nepozabne zabave, ki bo navdušila otroke vseh starosti. Starši lahko brezskrbno opazujejo svoje otroke med igro, saj je Velikan napihljivo igralo zasnovano z mislijo na varnost in trpežnost.

Pridružite se nam v osupljivem svetu napihljivih igral Velikan, kjer se vsak korak spremeni v novo dogodivščino! Vsak skok, vsak spust po toboganu, vsak vzpon po plezalni steni in vsako raziskovanje tunela prinaša novo doživetje in neizmerno veselje. Napihljiva igrala Velikan so prava izbira za otroke, ki radi raziskujejo, premagujejo ovire in se zabavajo v varnem in navdihujočem okolju.