napihljiva igrala
VELIKAN PRO 3a
  PROFESIONALNI VELIKAN

- primeren za starost otrok od 3 - 12 let

- dimenzije igrala 630 x 260 x 320 cm

- maksimalna obremenitev 250 kg

- cena je 100€/dan


Profesionalno napihljivo igralo Velikan je prava atrakcija za otroke in tiste mlade po srcu. Ta čudovita struktura združuje tri elemente, ki zagotavljajo nepozabno izkušnjo – tobogan, plezalno steno in skakalno površino. Vsak od teh delov prinaša svojo vrsto zabave in izzivov, kar naredi Velikana popolno igrišče za vsako priložnost.

Velikan že od daleč vzbuja občudovanje. Njegova mogočnost in barvitost takoj pritegneta pozornost in obetata dneve polne smeha in vznemirjenja. Prvi del, ki ga otroci običajno opazijo, je plezalna stena. Ta spodbuja otroke, da preizkusijo svoje sposobnosti, premagajo strah in dosežejo vrh.

Ko se povzpnejo na vrh plezalne stene, jih čaka razburljiv spust po toboganu. Otroci se smejejo in kričijo od veselja, ko drsijo navzdol, veter jim mrši lase, srce pa jim utripa od navdušenja. Vsak spust je nova pustolovščina, ki se je ne morejo naveličati. Tobogan je zasnovan tako, da je varen in udoben, kar staršem omogoča brezskrbno opazovanje, medtem ko njihovi otroci uživajo.

Poleg tobogana in plezalne stene je še skakalna površina, ki je prava zvezda Velikana. Ta obsežna površina je mehka in prožna, omogoča otrokom, da skačejo visoko v zrak, se odbijajo, izvajajo akrobacije in se igrajo različne igre. Skakanje po tej površini je ne samo zabavno, ampak tudi koristno za razvoj motoričnih spretnosti in koordinacije. Otroci lahko tekmujejo, kdo bo skočil najvišje, ali preprosto uživajo v brezskrbnem skakanju in smehu.

Velikan ni samo igralo, ampak je tudi prostor za druženje in povezovanje. Otroci se med igro spoznavajo, sodelujejo in skupaj premagujejo izzive, kar krepi njihovo socialno interakcijo in prijateljstva. Vse to se dogaja v varnem okolju, saj je Velikan izdelan iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in varnost med uporabo.

Profesionalno napihljivo igralo Velikan je idealno za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav, šolskih prireditev do poletnih festivalov. Njegova vsestranskost in privlačnost ga naredita priljubljeno izbiro, kjerkoli se pojavi. Velikan obljublja ure in ure nepozabne zabave, smeha in veselja, hkrati pa ustvarja čudovite spomine, ki jih otroci in starši ne bodo nikoli pozabili.