napihljiva igrala
5aladin
  ALADIN

  izposoja napihljiva igrala

- primeren za otroke od 3 - 10 let

- dimenzije igrala 450 x 400 x 250 cm

- maksimalna obremenitev 200 kg

- igralu priložene še žogice

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 60€/dan


Predstavljajte si svet neskončne zabave, kjer se otroci lahko spuščajo po toboganu, skačejo po mehki površini, plazijo skozi tunel in se igrajo z barvitimi žogicami. To je napihljivo igralo, ki združuje vse te elemente v eno nepozabno doživetje, ki bo navdušilo vse otroke.

Napihljivo igralo s skakalno površino, toboganom, tunelom in priloženimi žogicami je prava atrakcija, ki zagotavlja ure in ure smeha in vznemirjenja. Ob pogledu na to igralo, polno živahnih barv in zanimivih oblik, otroci komaj čakajo, da skočijo vanj in se podajo na pustolovščino.

Igralo ima skakalno površino, ki je kot ustvarjena za neskončno skakanje in vragolije. Mehka in prožna podlaga omogoča otrokom, da skačejo visoko v zrak, se odbijajo in izvajajo različne akrobacije. Vsak skok prinaša valove smeha, saj otroci tekmujejo, kdo bo skočil najvišje ali naredil najboljši trik. Skakalna površina ni le zabavna, ampak tudi odlična za razvoj motoričnih spretnosti in koordinacije.

Poleg skakalne površine je tu tudi tobogan, ki vabi otroke, da se povzpnejo nanj in se spustijo z njega. Vsak spust je nova pustolovščina, ki jo otroci želijo znova in znova doživeti.

A zabava se tu ne konča. Ob igralu je postavljen tunel, ki vabi otroke, da se plazijo skozi njega in odkrijejo nove poti do zabave. Plazenje skozi tunel je vznemirljivo doživetje, ki spodbuja raziskovalni duh otrok in jim daje občutek avanture. Tunel je dovolj širok in mehak, da zagotavlja varno igro, hkrati pa spodbuja fizično aktivnost in krepi mišice.

Da bi bila zabava še večja, so priložene barvite žogice, ki jih otroci lahko uporabljajo za različne igre. Žogice so lahke in mehke, kar omogoča varno igro. Otroci jih lahko mečejo, lovijo ali jih uporabljajo za ustvarjanje svojih lastnih iger, kar spodbuja njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Igra z žogicami je prav tako odličen način za izboljšanje koordinacije oči in rok.

Napihljivo igralo s skakalno površino, toboganom, tunelom in priloženimi žogicami je idealno za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav, družinskih piknikov do šolskih prireditev in športnih dni. Njegova vsestranskost in privlačnost zagotavljata ure in ure nepozabne zabave, hkrati pa ustvarjata prostor za druženje in nova prijateljstva. Starši lahko brezskrbno opazujejo svoje otroke, saj je igralo zasnovano z mislijo na varnost in trpežnost.

Napihljiva igrala niso le prostor za igro, ampak kraj, kjer se ustvarjajo spomini, krepijo veščine in razvijajo prijateljstva. Je prostor, kjer vsak skok, vsak spust, vsak plaz in vsaka igra z žogicami prinaša novo pustolovščino in neizmerno veselje. Napihljivo igralo s skakalno površino, toboganom, tunelom in žogicami je resnično svet, kjer se smeh nikoli ne konča.