napihljiva igrala
8zmajcek
  ZMAJČEK

- primeren za otroke od 1 - 4 leta

- dimenzije igrala 350 x 350 x 245 cm

- maksimalna obremenitev 125 kg

- igralu priložene še žogice

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 40€/dan


V čarobnem svetu, kjer se domišljija prepleta z resničnostjo, živi igriv zmajček, ki vabi otroke na nepozabno pustolovščino. Spoznajte napihljiva igrala Zmajček – pravo pravljično kraljestvo, kjer se zabava nikoli ne konča! Ta čudovita igrala v obliki prijaznega zmaja združujejo skakalno površino, manjši tobogan in priložene žogice, kar ustvarja popoln prostor za igro in smeh.

Ko otroci prvič zagledajo Zmajčka, jih prevzame navdušenje. Zmajček je velik in barvit, z mogočnimi krili in prijaznim obrazom. Skakalna površina, ki je mehka in prožna, omogoča otrokom, da skačejo visoko v zrak, se odbijajo in izvajajo smešne akrobacije. Vsak skok prinaša valove smeha in veselja, saj otroci tekmujejo, kdo bo naredil najboljši trik ali dosegel največjo višino. Skakanje ni le zabavno, ampak tudi pomaga pri razvoju motoričnih spretnosti in koordinacije.

Ob skakalni površini se nahaja manjši tobogan in je ravno pravšnje velikosti za mlajše otroke, ki lahko varno in brezskrbno uživajo v spustu. Vsak spust je nova dogodivščina, ki prinaša smeh in veselje.

Poleg skakalne površine in tobogana Zmajček ponuja še dodatno zabavo s priloženimi žogicami. Barvite žogice so lahke in mehke, kar omogoča varno igro. Otroci jih lahko mečejo, lovijo ali uporabljajo za različne igre, kar spodbuja njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Igra z žogicami je prav tako odličen način za izboljšanje koordinacije oči in rok, hkrati pa prinaša neskončno zabavo.

Napihljiva igrala Zmajček niso le prostor za igro, ampak tudi kraj, kjer se ustvarjajo nepozabni spomini. Otroci se lahko preizkusijo v različnih igrah, razvijajo svoje spretnosti in sklepajo nova prijateljstva. Zmajček je zasnovan z mislijo na varnost in trpežnost, kar staršem omogoča brezskrbno opazovanje otrok med igro.

Ta napihljiva igrala so idealna za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav in družinskih piknikov do šolskih prireditev in športnih dni. Njihova privlačna oblika in vsestranskost zagotavljata ure in ure nepozabne zabave, ki bo navdušila otroke vseh starosti.

Zmajček je resnično pravljični junak, ki prinaša veselje in smeh, kamorkoli gre. Napihljiva igrala Zmajček so popoln kraj za otroke, da se potopijo v svet domišljije, kjer vsak skok, vsak spust po toboganu in vsaka igra z žogicami prinaša novo pustolovščino in neizmerno veselje. Z Zmajčkom se zabava nikoli ne konča!

Ogled postavitve: