napihljiva igrala
FORMULA
  FORMULA

- primerna za starost otrok od 2 - 8 let

- dimenzije igrala 460 x 310 x 250 cm

- maksimalna obremenitev 180 kg

- igralu priložene še žogice in podloga

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 50€/dan 


Dobrodošli na dirkalnem polju napihljivih iger, kjer se otroci lahko preizkusijo kot pravi dirkači Formule 1! Predstavljamo vam napihljiva igrala Formula, kjer se adrenalinski spusti po dvojnem toboganu, skakanje na mehki površini in raziskovanje tunela pod igralom združijo v eno nepozabno izkušnjo.

Formula napihljiva igrala so kot narejena za male ljubitelje hitrosti in avanture. Njihova oblika spominja na prave dirkalnike Formule 1, s širokimi pnevmatikami, aerodinamičnim sprednjim delom in barvitimi oblikami, ki takoj pritegnejo pozornost. Otroci bodo navdušeni nad tem, da se lahko spustijo po dvojnem toboganu, ki spominja na dirkalno stezo. Vsak spust je popolnoma drugačen, saj se otroci lahko spuščajo po obeh toboganih, tekmujejo, kdo bo prvi prišel na dno, ali pa preprosto uživajo v občutku hitrosti in vetra v laseh.

A to ni vse! Formula napihljiva igrala ponujajo tudi skakalno površino, kjer se otroci lahko prepustijo svojim skakalnim spretnostim in se zabavajo s prijatelji. Mehka in prožna podlaga omogoča varno skakanje in izvajanje različnih trikov, medtem ko otroci tekmujejo, kdo bo skočil višje ali naredil boljši trik. Skakanje na skakalni površini je odličen način za razvoj motoričnih spretnosti in koordinacije ter krepitev mišic.

In če to še ni dovolj, Formula napihljiva igrala ponujajo tudi tunel pod igralom, ki vabi otroke, da raziskujejo skrivnostne poti in se podajo na novo pustolovščino. Tunel je oblikovan kot del dirkalne steze, kar dodaja še večjo mero vznemirjenja in zabave. Otroci se lahko plazijo skozi tunel, odkrivajo nove poti in ustvarjajo lastne igre, kar spodbuja njihovo domišljijo in raziskovalni duh.

Formula napihljiva igrala so popolna izbira za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav in piknikov do šolskih prireditev in posebnih priložnosti. Njihova vsestranskost in privlačnost zagotavljata ure in ure nepozabne zabave, ki bo navdušila otroke vseh starosti. Starši lahko brezskrbno opazujejo svoje otroke med igro, saj so Formula napihljiva igrala zasnovana z mislijo na varnost in trpežnost.

Pridružite se nam na dirki z napihljivimi igrali Formula, kjer se zabava nikoli ne konča! Vsak skok, vsak spust po toboganu in vsak raziskovanje tunela prinaša novo doživetje in neizmerno veselje. Formula napihljiva igrala so prava izbira za otroke, ki radi uživajo v adrenalinskih dogodivščinah in se potopijo v svet hitrosti in zabave.