NAPIHLJIVA IGRALA
6ovire
  OVIRE

- primerna za otroke od 2 - 10 let

- dimenzije igrala 530 x 250 x 215 cm

- maksimalna obremenitev 200 kg

- igralu priložene še žogice

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 60€/dan


Dobrodošli v adrenalinskem labirintu napihljivih igral Ovire, kjer se vsak korak spremeni v izziv, vsak skok pa v pustolovščino! Ta inovativna igrala združujejo vse, kar si otroci lahko zaželijo – dvojni tobogan, skakalno površino s preprekami in žogice za dodatno zabavo.

Ovire napihljiva igrala so kot nalašč za mlade raziskovalce, ki se radi spopadajo z izzivi. Njihova barvita in privlačna zasnova takoj pritegne pozornost, medtem ko otroci komaj čakajo, da se podajo na dogodivščino. V središču igrala se nahaja skakalna površina, ki je kot nalašč za raziskovanje in premagovanje ovir. Otroci se lahko spuščajo čez mehke prepreke, skačejo med ovirami in se podajajo na vznemirljivo potovanje skozi labirint.

A to ni vse! Ovire napihljiva igrala ponujajo tudi dvojni tobogan, ki vabi otroke, da se spustijo po njem s hitrostjo bliskovitega strele. Vsak spust po toboganu je novo doživetje, saj se otroci lahko spuščajo po obeh toboganih, tekmujejo, kdo bo prvi prišel na dno, ali pa preprosto uživajo v občutku hitrosti in adrenalina.

Da bi bila zabava še večja, so priložene tudi barvite žogice, ki jih otroci lahko uporabljajo za različne igre. Žogice so lahke in mehke, kar omogoča varno igro. Otroci jih lahko mečejo, lovijo ali uporabljajo za dodatne izzive med raziskovanjem skakalne površine in tobogana. Igra z žogicami spodbuja tudi razvoj motoričnih spretnosti in koordinacije.

Ovire napihljiva igrala so popolna izbira za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav in piknikov do šolskih prireditev in posebnih priložnosti. Njihova vsestranskost in privlačnost zagotavljata ure in ure nepozabne zabave, ki bo navdušila otroke vseh starosti. Starši lahko brezskrbno opazujejo svoje otroke med igro, saj so Ovire napihljiva igrala zasnovana z mislijo na varnost in trpežnost.

Pridružite se nam v labirintu napihljivih iger Ovire, kjer se vsak korak spremeni v novo dogodivščino! Vsak skok, vsak spust po toboganu in vsaka igra z žogicami prinaša novo doživetje in neizmerno veselje. Ovire napihljiva igrala so prava izbira za otroke, ki radi raziskujejo, premagujejo ovire in se zabavajo v varnem in navdihujočem okolju.