napihljiva igrala
4Activity
  ACTIVITY

- primeren za otroke od 2 - 10 let

- dimenzije igrala 580 x 260 x 250 cm

- maksimalna obremenitev 200 kg

- igralu priložene še žogice

- zloženo igralo gre v vsak osebni avto

- cena je 60€/dan


Predstavljajte si svet, kjer se smeh in vznemirjenje združita v nepozabno pustolovščino. To je svet napihljivega igrala z ogromno skakalno površino, razburljivimi ovirami in toboganom. Dobrodošli v zabavišče, kjer vsak skok, preskok in spust prinaša novo doživetje!

Napihljivo igralo s toboganom, veliko skakalno površino in številnimi ovirami je prava atrakcija za otroke vseh starosti. To ni le navadno igralo, ampak prava pustolovščina, kjer otroci lahko preizkušajo svoje spretnosti, moč in pogum. Že ob prvem pogledu na to barvito, veličastno strukturo otroci komaj čakajo, da skočijo vanjo in se podajo na raziskovanje.

Prvi del igrala je velika skakalna površina, ki se razprostira kot prostrano, mehko morje, pripravljeno na skoke in vragolije. Ta del igrala je kot ustvarjen za neskončno skakanje in zabavo. Otroci lahko skačejo visoko v zrak, se odbijajo in izvajajo akrobacije, medtem ko jih mehka podlaga varno ujame ob vsakem pristanku. Skakanje po tej površini ni le zabavno, ampak tudi odlično za razvoj motoričnih spretnosti in koordinacije.

A skakalna površina je le začetek. Igralo je posejano z različnimi ovirami in preprekami, ki čakajo, da jih otroci premagajo. Vsaka ovira predstavlja nov izziv in priložnost za raziskovanje, medtem ko otroci krepijo svojo samozavest in vztrajnost. Premagovanje ovir zahteva spretnost, hitrost in tudi kanček strategije, kar spodbuja otroke k razmišljanju in sodelovanju.

In ko se otroci prebijejo skozi vse ovire, jih čaka vrhunec zabave – tobogan. Otroci se povzpnejo na vrh, nato pa se spustijo po toboganu s smehom in kričanjem od navdušenja. Vsak spust je poln veselja, ki ga ne morejo dočakati, da ga ponovijo.

Napihljiva igrala so idealna za različne dogodke – od rojstnodnevnih zabav, družinskih piknikov do šolskih prireditev in športnih dni. Njegova vsestranskost in privlačnost zagotavljata ure in ure nepozabne zabave, hkrati pa ustvarjata prostor za druženje in nova prijateljstva. Starši lahko brezskrbno opazujejo svoje otroke, saj je igralo zasnovano z mislijo na varnost in trpežnost.

Napihljiva igrala niso le prostor za igro, ampak kraj, kjer se ustvarjajo spomini, krepijo veščine in razvijajo prijateljstva. Je prostor, kjer vsak skok, vsak preskok in vsak spust prinaša novo pustolovščino in neizmerno veselje. Napihljivo igralo s toboganom, veliko skakalno površino in ovirami je resnično svet, kjer se smeh nikoli ne konča.